Seligman brončani na SK u Cottbusu!

Dodano od liftboy

Komentari zatvoreni

SeligmanHrvatski gimnastičar Robert Seligman broncom u Cottbusu otvorio je novi ciklus turnira iz serije Svjetskih kupova.

Osječanin je finale u Njemačkoj izborio kao najbolji u četvrtak u kvalifikacijama konja s hvataljkama, a danas je sa 14,833 boda stao na postolje pored jednog od najboljih konjaša svih vremena, zlatnog Mađara Krisztiana Berkija (15,766) i srebrnog Japanca Naoto Hayasake (15,000).

– Mogu biti zadovoljan broncom budući da sam proteklih dana imao puno zdravstvenih problema, zbog viroze nisam ni trenirao, a umor je došao na naplatu. Želio sam biti bar na drugom mjestu ili eventualno jače ugroziti Berkija, ali nisam uspio. Bio sam dosta iscrpljen, ovo je bio moj maksimum danas – rekao je Seligman nakon finala u kojem je osvojio svoju treću medalju na Svjetskim kupovima ove sezone.

Prije Cottbusa bio je srebrni u Dohi i Varni.

U finalu partera naš drugi Osječanin, Andrej Korosteljev, zauzeo je sedmo mjesto sa 13,966 boda, a slavio je Japanac Naoto Hayasaka (15,433) ispred Španjolca Miguela Zapate (15,166) i brončanog Slovenca Roka Klavore (14,900).

Seligman

Ovaj je članak dodan u Novosti. Spremite stalni link.

Komentari su zatvoreni.